Ürün Açıklaması
Paket Tipi
Hazırlanışı
Şefin önerisi: Sulu Patates Yemeği (10 kişilik)
Malzemeler
• 1 kg soyulmuş patates
• 65 g soyalı baharatlı harç
• 50 g salça
• 50 ml aycicek yagı
• 750 ml su
• 4 g tuz
Soyalı Baharatlı Harç Kullanim Şekli:
750 ml su ile 65 g soyalı baharatlı harcı 5 dakika kaynatın. Ayrı bir tavada ayçiçek yağı ile salçayı kavurun; kaynayan soyalı baharatlı harca salçayı ekleyin. 2 dakika daha özleşmesi için kaynatın. Tuzunu ekleyin.
Sulu Patates Yemeğinin Yapılışı:
1 kg soyulmuş patatesi yavarlak halka şeklinde kesin. Yağda kızartın, ardından kuvete dizin. Ustune hazirlamış olduğunuz soyalı baharatlı harçı dökün. Fırında 180°C de 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp servis edin.
Koli İçi Adet
Porsiyon
Saklama Koşulları
Ürün Özellikleri
Faydalar
Alerjen Bilgisi
Raf Ömrü
İçindekiler
-
Besin Değerleri
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml Enerji kJ 280.00 kJ – kJ Enerji kcal 70.00 kcal – kcal Yağ (toplam) 3.00 g – g Doymuş Yağ 0.30 g – g Karbonhidrat 9.00 g – g Şeker 0.50 g – g Lif 1.5 g – g Protein 2.50 g – g Sodyum 0.11 g – g