carte-dor-revani-50201948

Carte d’Or Revani

Carte d’Or Revani ile her tabakta mükemmel kabarmış geleneksel revani lezzeti.

Ürün Açıklaması

Paket Tipi

Poşet

Hazırlanışı

3 kg Carte d’Or Revani karışımına 2,1 litre su ilave ederek en yüksek devirde 8-10 dakika çırpınız. Karışımı yağlanmış 8 tepsiye (26×32 cm ölçülerinde) dökerek önceden 180 -185°C’de ısıtılmış fırında 30-40 dakika pişiriniz. Şurubu için: 5,4 kg şekeri, 6 litre su ile karıştırıp, kaynatınız. Şurubu oda sıcaklığına gelene kadar soğutunuz ve sıcak revaninin üzerine dökerek servis ediniz. Şefin Önerisi: Farklı bir lezzet için hazırladığınız pişmiş Revani kekine; 1 litre su, 2 kg şeker, 3 litre süt ve 4 litre Rama Krema’yı karıştırarak elde ettiğiniz soğuk şerbeti dökebilirsiniz. Uyarı: Pişirme süresi, fırınınızın markasına ve modeline göre değişiklik gösterebilir.

Koli İçi Adet

3 kg x 3

Porsiyon

110 Porsiyon

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. Yumurta gerektirmez. TS 13269’e (Pişmeye Hazır Revani – Toz Halinde Standardına) uygundur.

Faydalar

Mükemmel ve eşit şekilde kabarır. Yumurta eklenmesini gerektirmez. Sadece su ilave edilerek hazırlanır. Yumurta katılmasına gerek yoktur. Yumurta kullanmak gerekmediğinden, yumurta kokusu oluşmaz. Şerbeti kolayca çeker ve eşit kabarır. İdeal altın sarısı rengi vardır. Geleneksel yönteme kıyasla hazırlık süresini yarıya indirir.

Alerjen Bilgisi

Ürünün içerdiği alerjenler: İrmik (buğday), yumurta sarısı tozu, yumurta akı tozu, yağsız süt tozu, süt proteini, laktoz. İz miktarda soya, kereviz, badem, fındık ve antep fıstığı içerebilir.

Raf Ömrü

12 ay

İçindekiler

İrmik (buğday), pudra şekeri, buğday unu, yumurta sarısı tozu, yumurta akı tozu, nişasta, kabartıcılar (sodyum bikarbonat, sodyum asit pirofosfat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, yağ asitlerinin poligliserol esterleri, yağ asitlerinin propilen glikol esterleri, mono- ve digliseritlerin laktik ve diasetiltartarik asit esterleri), bitkisel hurma yağı, yağsız süt tozu, laktoz, süt proteini, iyotlu tuz, stabilizör (monokalsiyum fosfat), aroma verici, renklendirici (beta-karoten).
  • Besin Değerleri

    Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml
    Enerji kJ 830.00 kJ – kJ
    Enerji kcal 200.00 kcal – kcal
    Yağ (toplam) 1.50 g – g
    Doymuş Yağ 0.80 g – g
    Karbonhidrat 44.00 g – g
    Şeker 37.00 g – g
    Lif 0.3 g – g
    Protein 2.50 g – g
    Sodyum 0.18 g – g

    8400kj/2000kcal

TOP