Ürün Açıklaması
Paket Tipi
3 Kg
Hazırlanışı
3 kg Carte d’Or Pasta Kreması karışımını 7,5 litre soğuk su ile mikserde 3-4 dakika yüksek devirde çırpınız. Kremayı değişik uygulamalar için (profiterol, ekler pasta ve tüm pasta çeşitleri) iç krema olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kakao tozu veya değişik aromalarla karıştırarak pastaların arasında yaratıcı lezzetler elde edebilirsiniz. Daha yumuşak bir kıvam için su yerine ayn miktarda süt ile çırparak yapabilirsiniz.
Koli İçi Adet
3 kg x 3
Porsiyon
Yaklaşık 11 litre Pasta Kreması elde edilir.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.
Ürün Özellikleri
Pürüzsüz yapı. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Faydalar
Yenilediğimiz Carte d’Or Tatlı Serisi ile Carte d’Or uzmanlığını birleştirmeye devam ediyoruz. Şefler için özel olarak tasarlanan ürünlerimiz ile profesyonel mutfaklara lezzet, çeşitlilik, hız ve verimlilik getiriyoruz. Geleneksel lezzeti ve iç yapısıyla, profiterol, ekler ve bütün pastalarda kullanılabilir; damakta doygun bir tat bırakır. Soğuk uygulama ile 3 dakika içerisinde yapılarak, mutfaklarınıza hız katar. Carte D’Or İç Krema, pratik yapımı ve eşsiz lezzetiyle şeflerin vazgeçilmezidir.
Alerjen Bilgisi
Süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda buğday, yumurta, soya, kereviz, badem, fındık ve antep fıstığı içerebilir.
Raf Ömrü
12 ay
İçindekiler
Pudra şekeri, modifiye nişasta, süt tozu, yağsız süt tozu, kıvam arttırıcı (sodyum aljinat), peynir altı suyu tozu (süt ürünü), glikoz şurubu, bitkisel yağ (hurma), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri ve mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri, tetra sodyum pirofosfat), stabilizörler (kalsiyum sülfat, dipotasyum monohidrojen fosfat), süt proteini (sodyum kazeinat), renklendirici (beta-karoten), aroma verici.
-
Besin Değerleri
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml Enerji kJ 480.00 kJ – kJ Enerji kcal 120.00 kcal – kcal Yağ (toplam) 1.50 g – g Doymuş Yağ 1.00 g – g Karbonhidrat 23.00 g – g Şeker 22.00 g – g Lif 0.4 g – g Protein 2.00 g – g Sodyum 0.12 g – g