Ürün Açıklaması
Paket Tipi
750 G
Hazırlanışı
Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni’yi sulu tencere yemekleri, zeytinyağlı yemekler, etli ya da etsiz sebze yemekleri başta olmak üzere tüm yemek ve pilavlarınızda lezzet artırıcı olarak kullanabilirsiniz. Malzeme ve suyu koyduktan sonra yemeklerinize Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni’yi ilave ediniz. Domates,salça ve soğan yerine kullanılır. Salça ve hiçbir lezzetlendirici kullanılmadığı zaman 1 L su için 35 g çeşni yeterlidir. Tuz eklemeden önce yemeğinizin tadına mutlaka bakınız. Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni’yi kavurmayınız.
Koli İçi Adet
750 g x 6
Porsiyon
1 litre suya 35 g çeşni
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.
Ürün Özellikleri
Koruyucu madde içermez. Renklendirici içermez
Faydalar
Knorr Domatesli Soğanlı çeşni birçok yemeği lezzetlendirmek için kullanılır. Yemeklerin farklı aşamalarında kullanılabilir, kolayca lezzet katar. Her yemeği ayrı ayrı baharatlandırma zahmetini ortadan kaldırır, pratiklik sağlar. Ufak taneli yapısı sayesinde yemeğinizde kolayca çözünür. Renkte ve lezzette standardizasyon sağlar. Baharatlar, soğan ve mevsiminde toplanıp kurutulmuş domateslerin kurutulması ile ideal baharat karışımını sağlar. Sulu tencere yemekleri, zeytinyağlı yemekler, etli ya da etsiz sebze yemekleri başta olmak üzere, tüm yemek ve pilavlarınızda kullanabilirsiniz.
Alerjen Bilgisi
İz miktarda buğday, yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, çam fıstığı, kereviz, badem ve susam içerebilir.
Raf Ömrü
24 ay
İçindekiler
Patates nişastası, iyotlu tuz, domates tozu (%14,5), kurutulmuş soğan (%7,5), maltodekstrin, kurutulmuş öğütülmüş soğan (%6), aroma arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), şeker, tatlı kırmızı biber özütü, bitkisel hurma yağı, aroma vericiler, karabiber, asitlik düzenleyici (sitrik asit), pancar kökü suyu tozu.
-
Besin Değerleri
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml Enerji kJ 40.00 kJ – kJ Enerji kcal 10.00 kcal – kcal Yağ (toplam) 0.30 g – g Doymuş Yağ 0.20 g – g Karbonhidrat 2.50 g – g Şeker 1.00 g – g Lif 0.1 g – g Protein 0.20 g – g Sodyum 0.32 g – g