Ürün Açıklaması
Paket Tipi
Kutu
Hazırlanışı
Taban için: 1300 g Carte d’Or Cheesecake taban karışımına 400 g eritilmiş margarini ekleyiniz ve yedirerek karıştırınız. Daha sonra bu karışımı 24 cm çapındaki 10 adet kalıba yayınız. Üzerini, baskı uygulayıp iyice sıkıştırarak düzeltiniz. Krema için; 1) 1700g Carte d’Or Cheesecake toz krema karışımını bir kabın içerisine koyunuz. 2) Üzerine 4 litre soğuk süt ve 2 kg labne peyniri ekleyiniz 3) Mikser ile yüksek devirde 3 dakika karışım homojen hale gelinceye kadar çırpınız. 4) Hazırladığınız Cheesecake krema karışımını kalıpta önceden hazırlanmış tabanların üzerine dökünüz. 5) Buzdolabında en az 3 saat beklettikten sonra dilimleyip, istediğiniz bir sos ile birlikte servis ediniz.
Koli İçi Adet
3 kg x 2
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.
Ürün Özellikleri
Pişirmeye uygundur. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Faydalar
Yenilediğimiz Carte d’Or Tatlı Serisi ile Carte d’Or uzmanlığını birleştirmeye devam ediyoruz. Şefler için özel olarak tasarlanan ürünlerimiz ile profesyonel mutfaklara lezzet, çeşitlilik, hız ve verimlilik getiriyoruz. Amerikan tarzı soğuk uygulama, ana kullanımı oluşturur. Çok pratiktir ve her daim standart lezzet ve performans garanti eder. Ayrıca fırınlamaya uygundur.
Alerjen Bilgisi
Ürünün içerdiği alerjenler: Süt, buğday içerir. İz miktarda kereviz, badem, fındık ve antep fıstığı içerebilir. İz miktarda yumurta, soya, kereviz, badem, fındık ve antep fıstığı içerebilir.
Raf Ömrü
12 ay
İçindekiler
Cheesecake Krema Karışımı İçindekiler (Toz karışım): Pudra şekeri, modifiye nişasta, glikoz şurubu, bitkisel hurma yağı, kıvam arttırıcı (sodyum aljinat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri ve mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri, tetra sodyum pirofosfat), stabilizör (kalsiyum sülfat, dipotasyum monohidrojen fosfat), süt proteini (sodyum kazeinat), iyotlu tuz, aroma vericiler, renklendirici (beta-karoten). Cheesecake Taban Karışımı İçindekiler (Toz Karışım): Buğday unu, glikoz şurubu, yumurta, bitkisel yağlar (değişen miktarlarda palmiye, palmiye çekirdeği, kolza, keten tohumu, pamuk çekirdeği), kabartıcılar (sodyum bikarbonat, sodyum asit pirofosfat), nişasta, vanilya, aroma verici, tuz.
-
Besin Değerleri
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml Enerji kJ 1,000.00 kJ – kJ Enerji kcal 250.00 kcal – kcal Yağ (toplam) 13.00 g – g Doymuş Yağ 7.00 g – g Karbonhidrat 31.00 g – g Şeker 23.00 g – g Lif 0.6 g – g Protein 4.50 g – g Sodyum 0.26 g – g 8400kj/2000kcal